Juleballkjole!

Begynner meget tidlig i år, siden de fleste begynner å lete nærmere jul har jeg et håp om at om jeg begynner tidligere så blir det kun jeg i akkurat den kjolen jeg finner. Jeg har letet fram et par fine, men vil gjerne ha litt hjelp!

Så da lurer jeg på om noen har linker til kjoler? Helst ikke sort, og helst norske nettsider!

Legger ved et bilde som viser hvor mye snø vi har fått nå(og nyter, før regnet kommer *surmule*)
dsc01835

8 kommentarer

kristinmorkvedsworld

13.okt.2009 kl.15:23

hei :))))fin blogg!!! jeg har spørrerunde på bloggen min nå,kommentere den ? www.kristinmorkvedsworld.blogg.no klem.

Tonje og Vibecke

13.okt.2009 kl.15:27

Det er en kjempe fin kjole på bik bok som jenny skavlan har designet ! Den finnes i rosa, hvit og svart. http://www.bikbok.com/, der går du inn på jenny skavlan :) Du finner også mange fine kjoler på nelly.com. Håper jeg var til noe hjelp !

-T

Maria Alvilde

13.okt.2009 kl.15:52

Tonje og Vibecke: Takk for svar! Jeg følger med på Nelly, utrolig mange fine kjoler der som absolutt ikke er for dyre. Skal sjekke ut Jenny's nye kolleksjon nå jeg!

KRISTINE GANGFLØT

13.okt.2009 kl.16:35

Lykke til på Juleball :D

Takk for kommentar på bloggen min! =)

Anne Berit

14.okt.2009 kl.17:48

Må vel begynn å sjå etter kjole æ òg snart :)

14.okt.2009 kl.20:18

trur æ å skal bynn å se på kjole om ikje så vældi længe :D

oda

03.nov.2009 kl.09:48

Det er mange fine kjoler på Agape, som egentlig er en brudekjolebutikk men selger også (merk - ) selskapskjoler. (Min juleballkjole er derfra, men kjøpte den pga. 2 bryllup sommeren 2010.) Siden det er merkeklær kan det være litt dyrt, men om du er rask finner du sikkert 09 modellene og de er nok på tilbud siden 2010 modellene skal komme nå. Nettsiden - http://www.agape-brud.no/

Nelly.com har også endel fine kjoler.

Ellers kommer du nok til å finne fine kjoler på butikker du shopper i også, men husk - ikke kjøp en kjole du ikke synest er helt PERFEKT første gangen du ser den, du kan få de til å sette den av til deg litt og så går du rundt og ser. ( Dette sier jeg av egene erfaringer - jeg skulle egentlig kjøpe en kjole til 1000-, kr. men som var litt stor og noe sånn - men jeg syntes den var kjempefin, så fikk jeg et råd av mamma til å gå og se litt i andre butikker før jeg kjøpte den, og gjett hva - jeg fant en dødsfin - og billigere kjole som jeg heller kjøpte)

LYKKE TIL..!

Maria Alvilde

03.nov.2009 kl.14:41

oda: Ja, har kikket der, men det er en stund siden. Skal gå inn å se på nytt :)

Problemet med å kjøpe i butikker nær meg er at jeg bor på en veldig liten plass, så da er sjansen stor at andre vil kjøpe den også. Derfor jeg vil kjøpe på nettet :) Takk!

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

14, Hadsel

Jeg heter Maria Alvilde, ble konfirmert nå ivår og har hest på helfôr. Jeg digger musikk, mote og fotografering. Og selvfølgelig, blogging.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits