Hot og not

Bare sånn siden klokken er 02:31(har dere husket å stille klokken en time tilbake?) og jeg kjeder vettet av meg, så vil jeg skrive litt om mote jeg syns er hot for øyeblikket og hva som ikke er det.

Not
Syns det blir for voldsomt på et vis. Ikke misforstå, voldsomt er flott av og til, men i denne sammenhengen, nei. Jeg syns disse "runde" gigantiske(mitt på bildet er ikke så stort, men jeg vil ikke henge ut noen så bruker meg selv som eks.) skjerfene folk surrer slapt rundt halsen sin kan ødelegge antrekk. Det er sikkert kjempecomfy og varmt, men jeg kommer ikke til å kle meg i det(annet enn i demonstrasjonen nedenfor da, hehe).
snapshot20091025

Hot
Støvletter som går over knærne derimot! Ja takk! De er virkelig herlige og råstilige som bare det. Selvfølgelig må de brukes riktig, men det er jo ikke verdens største utfordring. Det er klart ikke alle som er like fine, men slik er det med all mote.
stevemaddenoverkneeboots

Nå som jeg er i gang kan jeg jo skryte litt av moteverdenen. Det er fantastisk mange stilfulle trender ute og går. Alle kan ikke være enige i alt, men for min del er det flere brukbare og skjønne trender enn grusomt horrible.

Sjekk forresten ut denne sangen! Digger både filmen og sangen. Håper å se mer til denne jenta(og klærne hennes).
http://www.youtube.com/watch?v=JG9vjB-vXys#watch-main-area
Inntil noen forteller meg eller jeg finner ut hvordan man legger ut Youtube-filmer her blir det link, haha beklager folkens!

2 kommentarer

Sofie Grundstad

25.okt.2009 kl.10:44

Slik kan du legge ut en video fra YouTube:

1. Gå inn på videoen du vil publisere.

2. Til venstre er det merket to koder: URL og Embed. Kopier Embed-koden.

3. Åpne "nytt innlegg" på blogg.no.

4. Trykk på knappen på verktøylinjen der det står "HTML". Du vil da få opp et lite vindu.

5. Lim inn Embed-koden fra YouTube.

6. Trykk "Oppdater"

Du vil nå få opp et ferskenfarget felt. Når du publiserer innlegget vil videoen komme opp. Håper dette var til hjelp. :)

Maria Alvilde

25.okt.2009 kl.13:53

Sofie Grundstad:Takk! Skal prøve :p

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

14, Hadsel

Jeg heter Maria Alvilde, ble konfirmert nå ivår og har hest på helfôr. Jeg digger musikk, mote og fotografering. Og selvfølgelig, blogging.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits