Min fremtid

Tenker ofte på det, hva jeg har tenkt å utdanne meg som. Hva jeg vil bli. Jeg aner virkelig ikke! Da jeg var litt mindre, for et par år siden altså, hadde jeg lyst til å bli ridelærer. Ettersom jeg ble eldre innså jeg at det ville jeg nok aldri få tålmodighet til. Dessuten er det ikke helt den høyest betalte jobben.

Så jeg har tenkt enda litt til. Jeg vurderte jo å satse på fotograf-yrket en stund, men jeg har slått det fra meg fordi jeg ikke virkelig brenner for å ta bilder, det er bare en liten del av livet mitt. Jeg liker også å være foran kameraet, men jeg har ikke kropp til å bli modell overhodet. Musikkjournalist? Kanskje, jeg liker å skrive, men jeg skriver ikke råbra. Det blir for enkelt, det jeg skriver. Stylist? Det vil jeg gjerne! Jeg elsker å velge ut plagg, hva som matcher og ikke. Om noe krasjer i et plagg, så vet jeg det med en gang. Og sminke og hår. Det er morsomt! Men jeg vet ikke...

Men så for et par dager siden satt jeg å tenkte på hvilke språk jeg vil lære meg. Jeg syns ikke det er nok med norsk og engelsk(som jeg er veldig glad i), men jeg har kjempelyst til å lære meg tysk og fransk. Det er to sinnsykt vakre språk å høre på. Så poppet plutselig en tanke opp i hodet mitt, en tanke jeg aldri har tenkt over før som en mulighet. Tolk!
Tenk så gøy da. Tjene godt, reise mye, og selve jobben ikke minst. Kanskje man får jobbe med kjendiser. Det høres ut som et helt fantastisk yrke! Jeg skal absolutt finne ut mer om det, for jeg syns det er på tide at jeg finner ut av hva jeg vil gjøre.
pariseifelroblisameehan
Hva drømmer du om å bli?

bloglovin

8 kommentarer

Vikkebekke

02.nov.2009 kl.22:09

Har i likhet med deg vurdert både ridelærer og fotograf, men jeg ender nok ikke opp som noe av det. Du har i alle fall litt tid igjen å tenke på ;) Alltid nyttig å lære seg et ekstra språk...

Kristine

02.nov.2009 kl.22:32

æ vet heller ikke ka æ skal bli :p

Anne Berit

02.nov.2009 kl.22:34

Hey, æ har vært der på det bildet. :D
Jeg drømmer om å bli barne- og ungdomspsykolog, advokat, munn- og tannspesialist for hest, dressurrytter og ridetrener i dressur og sentrert ridning... Men alle disse drømmene mine vet du jo om. :) Det viktigste for meg er at jeg trives i jobben min!

igun

02.nov.2009 kl.22:38

Veel, jeg har jo fortsatt den store skuespillerdrømmen min, bare at den ligger på hylla. Men ellers så vil jeg bli dr.Phil nr.2 i dame versjon/psykolog eller musiker :) Menne, vi få se :)

Emilie

02.nov.2009 kl.23:33

14 år e ingen alder, du har GOD tid på dæ ;) du bi sekkert å ombestemme dæ 1000 gånga di næste åran, det har di aller fleste æ kjenne gjort, inkl. mæ sjøl :P syns telåme 16 år egentli e altfør tili å finne ut ka man leksom ska utdanne sæ tel.. e jo bære fleir å fleir som tar omvalg etter 1 eller fleire år vgs :P sjøl så sett æ nu her 19 år gammel å bi fanmæ bære meir å meir usekker kver dag. Fins jo så )(/#")#(€ mange yrka, haha :p har tenkt på alt fra stylist tel dyrepleier tel bære jobb i klesbutikk.. men ska iallefall bruke et eller fleire år på å prioritere andre teng først ^^ we'll see!

(haha nu skreiv æ jo et heilt blogginnlegg her!)

men tolk høres førrestn utruli interessant ut. Har tenkt på det sjøl, spørs bære om æ har tålmodihet te å lære mæ et fremmedspråk 100% flytanes :D

Maria Alvilde

03.nov.2009 kl.07:53

Emilie: Jo, men likevel, så e det nåkka man burde vurder litt ihvertfall, med tanke på at når æ går i 10 må æ begynn å finn ut kordan linje æ skal gå og sånt. E livredd før å vælg feil, hehe :p

Maria Alvilde

03.nov.2009 kl.07:53

igun:Du kan vis du vil :D Tenk så kult da, å se deg i film på tv, også kan jeg si at jeg kjenner deg! Juhu ;D

igun

03.nov.2009 kl.21:26

Haha :) Joda, men det avhenger av hvor mye man er villig til og jobbe, og hvilket liv man vil ha, for det vet jeg egentlig ikke, eller... jeg vil ha begge deler :D Taahaa :)

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

14, Hadsel

Jeg heter Maria Alvilde, ble konfirmert nå ivår og har hest på helfôr. Jeg digger musikk, mote og fotografering. Og selvfølgelig, blogging.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits