Snart 9 måneder med den sure merra mi

Helt utrolig. Om bare fem dager har jeg hatt fôrhesten min, Vinella i ni måneder. Det føles som om jeg skrev under kontrakten for bare en liten stund siden, men samtidig ikke. Svir litt å tenke på at hun ikke har vært ordentlig frisk/ridbar i hvertfall 3-4 av de månedene ja. Men har absolutt hatt mange fine opplevelser med henne, bare synd jeg ikke vet hvordan det blir framover. Men jeg vil legge ut noen bilder fra april 09 til nå. Blir ikke de beste bildene mine da jeg ikke er på min egen pc, men.
Disse er fra Dave Thind-treningen i begynnelsen av mai 09(grusomt tykk hest, hadde stått i et par måneder og ikke gjort annet enn å spise da):
Fra begynnelsen av juni 09, alt var forbedret her:


Vi red til hele 70% i LC:2! Da var jeg bra stolt av henne ja. Vi var ikke så langt unna håpet å kunne starte LB, men så ble hun halt.Juli 09

På trening for Cecilie Schilbred. Det var moro!August 09


(Fotograf på de to bildene over her er Anne Berit Myrland)
Oktober 09, flotte mobilbilder, hehDesember 09


Eneste hoppa PMS er sjarmerende på! Verdens fineste Vinella <3
Og gjett hvem som må opp kvart på 8? Sukk. Tror nesten jeg må døgne eller noe.

7 kommentarer

Physen & Benedickte

09.jan.2010 kl.08:52

Det går virkelig fort! Har hatt min helfôr hest i snart 6 måneder nå - tiden flyr rett og slett! :D Synd at hun har vært skadet store deler av tiden deres sammen da :/
Helt enig med deg i at tiden flyr! Idag er det 2 år og 26 dager siden min for ponni ble solgt fra meg :/
Vakre bilder!

Anne Berit

10.jan.2010 kl.00:28

I dag e det 3 år, 3 mnd og 5 dager sians æ vart hestepasser før Balder. :) Syns ikkje det e så lenge sia æ va overlykkelig førdi æ klarte å hold galoppen hannes en heil rundt på storvolta! Faen, han må vært bra svak da! :p Du og Vinella e herlig ilag, du ska se at dåkker kommer dåkker bra godt i ridninga etter kvært! ;-D Æ har tru på dåkker to!

Maria Alvilde

10.jan.2010 kl.01:03

Anne Berit: Dåkker e jo et superteam, du å Balder! :)

Ellinor

13.jan.2010 kl.15:37

tøffe bilda

Emmely

15.jan.2010 kl.15:30

Fine bilder. Vinella er fin hest (:

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

14, Hadsel

Jeg heter Maria Alvilde, ble konfirmert nå ivår og har hest på helfôr. Jeg digger musikk, mote og fotografering. Og selvfølgelig, blogging.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits