Hva skal jeg bli?

Jeg er jo en av de uheldige som ikke har noe de virkelig drømmer om å bli. Jeg misunner alle som har det, for de har jo da noe å faktisk jobbe mot. Skulle så inderlig ønske jeg også hadde det.

Men jeg har bestemt meg for å begynne å skrive ned alle yrkene jeg kunne ha vurdert å tenke på. Noen er yrker som man tjener veldig lite i da, og jeg kunne ikke trivdes i et yrke hvor jeg ikke tjente ok. Men skriver ned de og.
Hittil er det to yrker som jeg har tenkt litt på i det siste, og det er disse.
Tolk: Da mener jeg enten sånn oversetter som hjelper til muntlig når folk trenger det(da tenker jeg at jeg vil lære meg tysk og fransk isåfall), eller oversetter som i å oversette bøker og tekster. Kom faktisk på det siste der etter at jeg irriterte meg for n'te gang over feil oversetting av underteksten på en film jeg satt og så!

Fysioterapaut/terapi med hest: Etter å ha holdt på med hest i endel år og selv slitt fysisk hele livet mitt vet jeg hvor mye hest og ridning kan hjelpe til. Og jeg har også sett med egne øyne hvor mye hester kan hjelpe personer som også har sykdommer som inngår hjernen og hjerneskader. Det er en helt ubeskrivelig følelse å se hvor glad en person som ikke er helt som alle andre kan bli av bare det å få kose med en hest. Og ikke minst dette med at mange sykdommer går utover muskler og balanse, noe ridning kan hjelpe så helt UTROLIG mye med.

Jeg føler at jeg har så lite tid å bestemme meg på, for neste vår må jeg jo ha bestemt meg for hvilke vgs.-linje jeg vil gå, og jeg har ikke lyst til å gå studiespesialisering uansett hva. Folk forteller meg at jeg har så god tid og alt, men jeg er ikke enig i det hele tatt. For jeg ha ikke lyst til å angre, og måtte "begynne på nytt". Vi får se hva det blir til. :)

Jeg ser så lei av snø nå, vil ha sommer og sol!

10 kommentarer

Sunniva Johansen

27.apr.2010 kl.14:49

kleiva ! :)

Anne Berit

27.apr.2010 kl.14:52

Du får ikje lov tel å bli Kleivapasient, Maria! :p

Maria Alvilde

27.apr.2010 kl.14:57

Sunniva Johansen: Haha, nei det trur æ ikje æ vil xD

Maria Alvilde

27.apr.2010 kl.14:58

Anne Berit: Nei gud, det kan æ ikje om æ faktisk vil ha ei viss utdanning xD

Martine Olsen

27.apr.2010 kl.16:37

:) Youre choise ^^ Jeg har heller ikke bestemt meg ennda.

Sunniva Johansen

28.apr.2010 kl.16:14

æ ska gå 3p + et ekstra år me matte og kjemi så e det ---> england :)

Maria Alvilde

28.apr.2010 kl.16:59

Sunniva Johansen: Åhh, æ vil vær utvekslingsstudent. Det høres kjempeartig ut! Men skummelt, hehe.

Sunniva Johansen

28.apr.2010 kl.17:35

ja det kommer vell sekkert te å bli det i begynnelsen ja, haha, bære engelskfolk åsånt :p

Men man lær jo sykt mye engelsk da :-D

Emmely

28.apr.2010 kl.18:53

Bare husk på å gjør din beslutning, ikke fordi andre vil du skal gjøre det, om du forstår.

Lykke til!

Maria Alvilde

28.apr.2010 kl.20:13

Sunniva Johansen: Nei det e greit nok, men det med å fer aleina tel et anna land og skulle forhold sæ te nye folk å gå på skole og alt det :p Æ håpa æ blir tøff nok en gang!

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

14, Hadsel

Jeg heter Maria Alvilde, ble konfirmert nå ivår og har hest på helfôr. Jeg digger musikk, mote og fotografering. Og selvfølgelig, blogging.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits