Liverpoolturen

Evigheter siden jeg har blogget nå! Så derfor tenkte jeg at jeg skulle oppdatere litt med bilder fra sist helg når jeg, pappa og en venn av han og sønnen hans var i Liverpool. Vi hadde sol og 15-20 grader hver dag forutenom den siste, så det var helt herlig! Sommerklær og solbriller. Vi bodde på Premier Inn nede ved havna, bare en ti minutters gåtur ifra sentrum. Så det ble litt shopping og mye gåing.

Og så gjorde vi selvfølgelig det man må gjøre når man faktisk er i Liverpool; Beatlesmuseumet og fotballkamp! De tre jeg dro med er jo Liverpoolfans to the bone, så slapp ikke unna. Men det var faktisk skikkelig kult å få med seg. Særlig siden Liverpool vant 3-0 mot Manchester City. Stemningen alene gjorde det gøy.

Fikk sett litt av China Town på en sightseeingtur i buss.

Det tårnet man ser på bildet var genialt i forhold til å se hvor man befant seg i byen!

Det er veldig tydelig at Liverpool er stolt over Beatles, og overalt var det info om sånt som "her ble John Lennon født" eller "her gikk Paul McCartney på skole".


Anfield, like før kampen begynte.

Like over gata fra hotellet vi lå på stod det et gigantisk pariserjul, rett ved siden av Echoarenaen.
For å si det sånn, jeg motet meg opp i over et døgn før pappa fikk overtalt meg til å bli med. Selvfølgelig gjorde jeg det da vinden var som verst, men det hjelper å tenke på at pappa ble freaka ut mer enn meg! Så hah.Echoarenaen fra toppen av pariserjulet! Over kanalen der ser man Evertonsiden av Liverpool.


Fra toppen igjen. Den katedralen der er vist den fjerde største i verden tror jeg ene guiden sa.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Alvilde

Maria Alvilde

15, Hadsel

Jeg heter Maria, bor i iskalde nordnorge og er glad i musikk, mote og fotografering. Ja, også har jeg verdens kuleste lille ponni på helfôr. For dere som vil se på hestebloggen min: http://hest.no/blogg/blogg.html?bid=26079

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits